فهرست:

بعد از نصب لاراول در مسیر مورد نظر مطابق با آموزش قبلی فولدر های زیر در دایرکتوری اصلی لاراول ایجاد می شوند که به بررسی اجمالی هرکدام می پردازیم.

[pastacode lang=”markup” manual=”Root%20Directory%0A–app%0A–bootstrap%0A–config%0A–database%0A–public%0A–resources%0A–routes%0A–storage%0A–tests%0A–vendor” message=”” highlight=”” provider=”manual”/]

دایرکتوری app

این دایرکتوری شامل کد اصلی برنامه شما است. ما به زودی این فهرست را با جزئیات بیشتری بررسی خواهیم کرد. با این حال خوب است بدانید، تقریباً تمام کلاسهای برنامه شما در این فهرست قرار دارند.

دایرکتوری bootstrap

این دایکتوری شامل ی فایل تحت عنوان app.php است، این دایرکتوری همچنین شامل یک فولدر به نام cache است که فایل های تولید شده برای بهینه سازی عملکرد وب اپلیکیشن تولد شده توسط Laravel در آن ایجاد خواهند شد.

دایرکتوری config

همانطور که از نام آن مشخص است، دایرکتوری تنظیمات اصلی و ب اپلیکیشن شماست. پیشنهاد می شود تمام جزییات این فایل را بخوانید و با تمام گزینه هایی که در آن در دسترس دارید آشنا شوید.

دایرکتوری database

فهرست پایگاه داده شامل migrations های پایگاه داده، model factories و seed شما است. در صورت تمایل می توانید از این فهرست برای نگهداری پایگاه داده SQLite نیز استفاده کنید.

دایرکتوری public

این فولدر شامل پرونده index.php است و نقطه ورود به تمام درخواستهای وارد شده به برنامه شماست و بصورت خودکار پیکربندی می کند. در این فولدر فایل .htaccess و فایل favicon.ico وجود دارند، همچنین می توان فایل هایی مانند تصاویر، فایل های جاوا اسکریپت و CSS را در این دایرکتوری قرار داد.

دایرکتوری resources

این دایرکتوری شامل فایل های View شماست. همچنین این فولدر تمامی فایل های زبان وب اپلیکیشن و نیر فایل های نیاز به کامپایلر ندارند مانند فایل های LESS، SASS و JavaScript را در بر می گیرد.

دایرکتوری routes

دایرکتوری Route ها شامل تمام Route های برنامه شما است. به طور پیش فرض فایل های زیر در این دایرکتوری گنجانده شده است.

[pastacode lang=”markup” manual=”web.php%0Aapi.php%0Aconsole.php%0Achannel.php” message=”” highlight=”” provider=”manual”/]

تمامی روت های یک پروژه در فایل های web.php و api.php در پوشه ی routes قرار دارند. برای روت های فایل web.php به صورت خودکار، میدلورهای session و csrf اعمال می شوند. این میدلورها در لاراول، در روت های فایل api.php اعمال نمی شوند، به خاطر اینکه روت api ها در این فایل مشخص می شوند و درخواست هایی که با api ها انجام می شوند، نیازی به این میدلورها ندارند.

دایرکتوری storage

در این دایرکتوری فایل های کامپایل شده Blade، فایل های کش شده و نیز سایر فایل های تولید شده توسط فریم ورک ذخیره می شود. از این دایرکتوری ممکن است برای ذخیره هرگونه فایل تولید شده توسط برنامه شما استفاده شود. بطور کلی این فولدر فایل های ضروری را که اغلب هنگام اجرای یک پروژه لاراول مورد نیاز است در خود ذخیره می کند.

دایرکتوری tests

در این دایرکتوری فایلهایی برای تست برنامه گنجانده میشود. مثلا ما می توانیم بطور پیش فرض با PhpUnit کار کنیم . فایلهای موردنظر برای تست را در این پوشه قرار می دهیم. هر کلاس تست باید با کلمه Test پسوند داشته باشد و نام گذاری این کلاس ها باید بصورت camel_case باشند.

دایرکتوری vendor

این دایرکتوری تمام dependency ها یا وابستگی ها و پکیج های مربوط به کامپوزر را در بر میگیرد. همانطور که می دانید Laravel پشتیبانی خوبی از Composer دارد و تمامی کتاب خانه ها و مواردی که از طریق Composer در لاراول فراخوانی می شوند در این مسیر بارگذاری خواهند شد.