لاراول یک فریمورک متن باز PHP است که توسط تیلور اوتول، برای توسعه نرمافزارهای وب بر پایه معماری MVC و بستههای (packages) آمادهی فریم ورک سیمفونی طراحی شدهاست. هرچند سازندهی اصلی این فریمورک اعتقاد دارد که لاراول برپایهی MVC نیست. ا استفاده از فریم ورک لاراول می توان برنامه های تحت وب رو به آسانی و با سرعت بالایی توسعه داد. برای شروع یادگیری فریم ورک لاراول، باید به زبان PHP مسلط باشید. به ویژه برنامه نویسی شی گرا اشراف داشته باشید چرا که فریم ورک لاراول بصورت OOP نوشته شده است.
بعد از یادگیری مفاهیم اولیه و ساختار کلی فریمورک لاراول بهتر است تمامی اندوخته خود را در یک پروژه کاربردی برای خود به اجرا در آورید و کم کم به نقاظ ضعف و قوت خود پی خواهید برد و در انتها اعتماد به نفس انجام پروژه های کاری لارول را کسب خواهید نمود. در رابطه با بازار کار لاراول در ایران باید گفت که همانطور که میدونید این فریمورک الان بسیار گسترده شده و نیازهای هر پروژه ای رو به راحتی برطرف می کنه، در نتیجه درخواست های طراحی سایت با لاراول به مراتب بیشتر از سایر فریم ورک ها می باشد. از این رو اگر شما به لاراول تسلط داشته باشید و بتوانید به صورت حرفه ای با آن کار کنید بی شک به درآمد خیلی خوبی خواهید رسید.
لاراول چیست ؟
لاراول یک فریمورک متن باز PHP است که توسط تیلور اوتول، برای توسعه نرمافزارهای وب بر پایه معماری MVC و بستههای (packages) آمادهی فریم ورک سیمفونی طراحی شدهاست. هرچند سازندهی اصلی این فریمورک اعتقاد دارد که لاراول برپایهی MVC نیست. ا استفاده از فریم ورک لاراول می توان برنامه های تحت وب رو به آسانی و با سرعت بالایی توسعه داد.
پیش نیاز های شروع یادگیری لاراول چیست ؟
برای شروع یادگیری فریم ورک لاراول، باید به زبان PHP مسلط باشید. به ویژه برنامه نویسی شی گرا اشراف داشته باشید چرا که فریم ورک لاراول بصورت OOP نوشته شده است.
آموزش لاراول راحت است ؟
این مورد بستگی به پشتکار و پیشنیاز های فردی هر فرد کاملا متفاوت است ولی بعد از تسط ابتدایی به لاراول انجام و توسعه پروژه توسط آن بسیار ساده و راحت است.
چگونه به فریمورک لاراول مسلط شویم ؟
بعد از یادگیری مفاهیم اولیه و ساختار کلی فریمورک لاراول بهتر است تمامی اندوخته خود را در یک پروژه کاربردی برای خود به اجرا در آورید و کم کم به نقاظ ضعف و قوت خود پی خواهید برد و در انتها اعتماد به نفس انجام پروژه های کاری لارول را کسب خواهید نمود.
چرا استفاده از لاراول روز به روز بیشتر می شود ؟
توسعه سریع پروژه های لاراولی ، ساختار تمیز و کاربردی ، بسته های از پیش طراحی شده برای لاراول و موارد دیگر از جمله ویژگی هایی است که این روزها یادگیری لاراول را به یک trend جهانی تبدیل شده است.
لاراول یا وردپرس از کدام استفاده کنم ؟
پاسخ به این سوال کاملا بستگی به نیاز شما در پروژه دارد، چه بسا بسیاری از پروژه های موفق لاراول بصورت هم زمان از امکانات وبلاگی وردپرس نیز بهره مند شده اند. از این رو توصیه می شود فارغ از هر نوع تعصب از هر کدام یک از این ابزارها در جای مناسب خود استفاده نمایید.
مزایای استفاده از فریم ورک لاراول چیست ؟
لاراول اوپن سورس است و کلی منبع آموزش رایگان برای آن وجود دارد، لارول امنیت پروژه شما را تظمین می کند، لاراول کد زدن شما را سریعتر و تمیزتر می کند و تحلیل و توسعه پروژه های تیمی را راحت می کند.
امنیت لاراول چگونه است ؟
با امکاناتی که لاراول دارد میتواند دسترسی غیرمجاز به منابع و اطلاعات مهم وبسایت شما را محدود کند. لاراول یک سیستم احراز هویت پیشفرض دارد که از رمزگذاری AES-۲۵۶ برای پسورد استفاده میکند.
بازار کار لاراول در ایران چگونه است ؟
در رابطه با بازار کار لاراول در ایران باید گفت که همانطور که میدونید این فریمورک الان بسیار گسترده شده و نیازهای هر پروژه ای رو به راحتی برطرف می کنه، در نتیجه درخواست های طراحی سایت با لاراول به مراتب بیشتر از سایر فریم ورک ها می باشد. از این رو اگر شما به لاراول تسلط داشته باشید و بتوانید به صورت حرفه ای با آن کار کنید بی شک به درآمد خیلی خوبی خواهید رسید.
ویژگی هاست مناسب برای لاراول چیست ؟
لاراول همیشه از آخرین نسخه های PHP استفاده می کنند. هاست مناسب برای لاراول، همواره امکان استفاده از آخرین نسخه های PHP برای شما را فراهم میکند و می توانید بدون هیچ نگرانی ای، فریمورک پروژه خود را در آن بروز کنید.